full screen background image

Autoturism Audi A6 căutat în Polonia, depistat la Vama Siret

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au indisponibilizat un autoturism marca Audi A6, în valoare de 13.500 de lei, care figura în bazele de date ca fiind căutat de către autorităţile din Polonia.

Miercuri, în jurul orei 19.05, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei s-a prezentat, pentru a intra în ţară, cetăţeanul român Vasile C., în vârstă de 29 de ani, care conducea un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Polonia.

Cu ocazia formalităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figura în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Polonia.

Conducătorul autoturismului a declarat poliţiştilor de frontieră că a achiziţionat autoturismul de la un cetăţean polonez, neavând cunoştinţă despre faptul că autoturismul respectiv ar fi căutat de autorităţi.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire, iar maşina, în valoare de 13.500 de lei, a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

comments

comments
Leave a Reply

avatar