full screen background image

Candidatul ALDE la Primăria Suceava, Alexandru Băișanu, are un amplu plan de dezvoltare pentru oraş

Candidatul ALDE pentru funcția de primar al municipiului Suceava, Alexandru Băișanu, are un amplu plan de dezvoltare pentru reședința de județ.

Acesta a declarat, joi, că se va axa în principal pe două categorii de vârstă, neglijate în ultimii ani, și anume pe tineri și pe pensionari.

Băișanu propune, astfel, crearea unor cluburi pentru pensionari, în toate cartierele municipiului, dar și constituirea unui consiliu local al bătrânilor.
Acest consiliu ar urma să îi  ajute pe consilierii locali să ia cele mai bune decizii.

De asemenea, Băișanu promite abonamente gratuite pentru pensionari pe toate mijloacele de transport în comun ale Primăriei.

În ceea ce-i privește pe tineri, candidatul ALDE, spune că le va asigura tot sprijinul pentru o dezvoltare armonioasă.

Astfel, va înființa noi grădinițe și creșe în cartierele sucevene și le va moderniza pe cele existente, asigurându-le, în același timp, spații de joacă și spații verzi.

Băișanu a adus în discuție și o propunere mai veche de-a sa și anume ca toți elevii, de la clasa pregătitoare până la clasa a XII-a, să învețe dimineața.

În acest sens, se vor mansarda unitățile școlare, iar unde acest lucru nu va fi posibil, se vor construi noi corpuri de clădire.

Nici locurile de joacă nu au fost uitate de Băișanu, el propunând modernizarea lor, dar și angajarea unor animatori pentru copii.

Pentru dezvoltarea armonioasă a municipiului Suceava, cei de la ALDE au în vedere un parteneriat strategic cu Universitatea “Ștefan cel Mare”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar