full screen background image

Nouă programe importante pe agenda lui Constantin Boliacu, candidatul ALDE la Primăria Rădăuți

Constantin Boliacu este candidatul din partea Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți.

În campania electorală pentru ocuparea postului de primar, Constantin Boliacu va fi ajutat la Rădăuţi şi de profesorul Petru Carcalete.

Cu o vastă experienţă politică, fostul inspector şcolar general a explicat că a decis să sprijine candidatul ALDE după ce a constatat că acesta are cele mai mari şanse de câştig.

Extrem de încrezător în posibilităţile candidaţilor propuşi, preşedintele ALDE Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, a spus că Rădăuţiul va ajunge din nou un oraş “emblemă” cu Boliacu primar şi Carcalete viceprimar.

Programul electoral creionat de ALDE pentru Rădăuți cuprinde nouă puncte principale, pe care le-a prezentat rădăuțenilor în direct la VIVA FM.

Cele nouă programe importante pe agenda lui Constantin Boliacu ar fi:

– Programul Strada

– Programul de mediu, de protecție și Siguranță a Cetrățeanului

– Programul Sănătatea

– Program Servicii de Utilitate Publică și alte Servicii

– Programul Centrul Orașului, Piața Agroalimentară

– Program Educație, Cultură, Sport, Patrimoniu

– Programul Cartierele orașului

– Program de Turism, Dezvoltarea economică, crearea de locuri de muncă

– Programul de Protecție și Asistență Socială.

Împreună cu ecchipa de consilieri pe care ALDE îi propune pentru Rădăuți, candidatul Constantin Boliacu are convingerea că va reuți să dezvolte municipiul Rădăuți pe toate planurile și le promite cetățenilor că nu îi va dezamăgi pe ei și nu va dezamăgi orașul cu care se mândrește.

comments

comments




Leave a Reply

avatar