full screen background image

Întâlnirea Clubului Toast Masters Rădăuți, un nou succes la public

Clubul Toast Masters Rădăuți s-a reunit din nou, joi, în restaurantul din strada Gării nr. 9, pentru cea de-a doua şedinţă de la înfiinţare.

În cadrul întâlnirii, Marius Sinescu, membru Toastmasters Suceava, a susţinut un discurs intitulat “Obiceiuri sanatoase”.

Rădăuțenii au fost așteptați într-un mediu placut și încurajator, în care s-a urmărit ca fiecare invitat să se simtă bine si să aibă mai multă încredere în el.

Organizatorii, Bogdan Horodincă și Lucian Popescul, cred cu tarie că o persoană cu un discurs demn, cizelat și plăcut trezește și în cei cărora li se adresează dorința de a fi mai buni, de a se cunoaște, de a crește din punct de vedere profesional și personal.

Inițiatorii evenimentului au promis că vor mai organiza și alte întâlniri, pentru că au venit mai mulți participanți decât la prima ședință și s-au simţit excelent.

Deja există mai mulţi doritori care s-au înscris pentru a lua cuvântul la viitoarea întrunire, care va fi organizată la o dată pe care o vom anunţa pe VIVA FM.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar