full screen background image

Persoană bănuită de mai multe fapte de furt, identificată de poliţiştii din Pojorâta

O patrulă din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta a identificat, luni, pe raza comunei Sadova, un minor, de 17 ani, din comuna Pojorâta, urmărit din data de 15 aprilie.

Pe 13 aprilie, Curtea de Apel Suceava i-a aplicat măsura internării într-un centru educativ pentru o perioadă de un an, pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt.

Cu ocazia activităţilor investigativ-operative, polițiștii au identificat, în albia pârâului Sadova, patru motoferăstraie, sustrase de pe raza comunei Sadova.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 14 – 18 aprilie, minorul, împreună cu un bărbat, de 30 de ani, din localitate, persoană urmărită național ca urmare a mandatului de arestare preventivă emis la 12 aprilie de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, pe o perioadă de 30 de zile, au sustras motoferăstraiele de pe raza comunei Sadova.

Minorul urmează să fie internat într-un centru de reeducare, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea bărbatului de 30 de ani din comuna Sadova.

comments

comments




Leave a Reply

avatar