full screen background image

Bărbat din Vatra Moldoviţei prins conducând, beat şi fără permis, o maşină neînmatriculată, deşi mai avea două dosare pentru infracțiuni la regimul rutier

Politia rutiera     Marţi, în jurul orei 11.20, o patrulă din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama a oprit pentru control, pe DJ 176, pe raza comunei Vatra Moldoviţei, un autovehicul cu număr de circulaţie provizoriu, condus de un bărbat, de 43 de ani, din localitate.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere, pentru nicio categorie auto.

Autovehiculul nu era înmatriculat, iar plăcuţa cu numărul de circulaţie provizorie, aparţinând unui alt autovehicul, era expirată din 30 ianuarie 2014.

Întrucât bărbatul este cercetat în alte două dosare pentru săvârşirea de infracțiuni la regimul rutier (unul cu vătămarea corporală din culpă a unei persoane), s-a dispus reunirea cauzelor şi măsura reţinerii pentru 24 de ore a suspectului, care a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca miercuri să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.

comments

comments