full screen background image

Salariaţii Primăriei Suceava vor fi consultaţi psihiatric

Primaria Suceava     Primăria Suceava va lua bani din Fondul de rezervă pentru putea plăti consultaţiile psihiatrice la care se vor prezenta salariaţii din administraţia publică locală.

Potrivit unei hotărâri aprobate de legislativul municipal, bugetul local a fot rectificat, la secţiunea de funcţionare, cu un total de 95.000 de lei, dintre care 10.000 de lei vor fi disponibilizaţi cu destinaţia amintită.

Astfel, va fi încheiat un contract de prestări servicii de medicina muncii, scopul  acestuia fiind acordarea de consultaţii psihiatrice salariaţilor municipiului Suceava.

La solicitarea Serviciului „Protecţie civilă şi situaţii de urgenţă, sănătate şi securitate în muncă”, diferenţa  de 85.000 de lei va fi orientată înspre realizarea reviziei tehnice a centralelor termice din imobilul din „Areni” în care funcţionează executivul municipal sucevean.

Tot prin rectificare va fi onorată şi cererea Biroului „Energetic şi de utilităţi publice”, suma de 19.000 de lei fiind „necesară pentru încheierea unui contract de management energetic”.

comments

comments