full screen background image

PSD a lansat candidații pentru funcția de primar din zona Câmpulung Moldovenesc

DSC_2431     Partidul Social Democrat a lansat duminică, la Câmpulung Moldovenesc, candidații pentru funcția de primar din municipiu și din cele 10 comune din zonă.

La eveniment au luat parte peste 400 de persoane, membri și simpatizanți ai Partidului Social Democrat Suceava, cărora li s-au alăturat Senatorul Neculai Bereanu, Deputatul Cezar Cioată și Președintele Organizației Femeilor Social – Democrate Suceava, Oana Elena Pintilei.

Mesajele transmise de cei din conducerea Organizației Judetene a PSD au fost pentru continuarea unei guvernări județene bune, cu rezultate pozitive și realizată fără discriminare politică și cu investiții importante realizate.

Guvernarea Partidului Social Democrat a fost una responsabilă, a răsplătit munca și a crescut nivelul de trai în România.

Liderii social-democrați prezenți au avertizat că o revenire a liberalilor înseamnă doar stoparea dezvoltării și cotinuarea tăierii pensiilor și salariilor pe care Deputatul Cezar Cioată a sintetizat-o foarte bine prin formularea ”PSD vă dă, PNL vă ia”.

Vicepreședintele Organizației Județene a PSD Suceava, responsabil de zonă, senatorul Neculai Bereanu a declarat: “Președintele Consiliului Județean va fi votat și ales de consilierii județeni. La vot veți susține candidatul de primar, Consiliul Local și lista de consilieri județeni ai PSD. Au trecut patru ani de la ultimele alegeri și iată-ne din nou în această zonă unde, ca PSD, cred că ne-am făcut datoria. Din punctul de vedere al activității Consiliului Județean Suceava, al Președintelui Cătălin Ioan Nechifor și al Partidului Social Democrat cred că ne-am făcut datoria. Am susținut, așa cum am promis, fiecare localitate fără să ținem cont de culoarea politică a primarului. Fiecare localitate merită o atenție importantă din partea PSD și al Președintelui Cătălin Nechifor. Cu siguranță lucrurile ar fi stat mai bine dacă erau primari PSD. Pe 5 iunie putem îndrepta lucrul acesta pentru anii viitori.”

Deputatul PSD de Suceava, Cezar Cioată, a declarat: „Am venit aici să vă spun că aveți la Câmpulung Moldovenesc și în localitățile din jur oameni de ispravă care vă pot administra localitățile cât mai bine și în folosul oamenilor. Să nu uităm ce au făcut cei din PDL și unde au dus țara. Ei știu doar să ia, ei nu știu să ofere. Să fim realiști, PDL nu a dat niciodată nimic, doar PSD a făcut asta. PSD a dat,  PNL a luat. Să ne gândim bine ce facem și să vorbim cu cei din jurul nostru și să le spunem care e adevărul. Am venit aici să îl susțin pe prietenul meu cel mai bun și colegul meu de serviciu, pe Adrian Posa care, vă spun eu, că e un băiat de toată isprava, care poate face multe pentru voi. Nu a făcut de râs nici meseria și nici oamenii cu care a lucrat.”

Candidatul pentru funcția de primar al municipiului Câmpulung Moldovensc, Adrian Posa, a spus, la lansare: „Îmi doresc un Câmpulung Moldovenesc reclădit, care să fie un centru de dezvoltare pentru toată zona, vreau un Câmpulung european cu standarde europene pentru locuitorii de aici. Orașul se poate dezvolta și cu ajutorul comunelor din jur și poate da mult mai mult și are dreptul la mai mult. Anii pierduți până acum trebuie să îi recuperăm. Voi fi pe capul colegilor de la București și Suceava pentru a obține finanțările de care avem nevoie. Orașul are nevoie de investiții și de infrastructură europeană și de mult sprijin județean. Eu vreau să schiez în zonă și să construim un domeniu schiabil unde să atragem turiștii. Dar avem nevoie de integritate și profesionalism, lucruri pe care eu și echipa de consilieri locali, cu sprijinul necondiționat al Președintelui Consiliului Județean Suceava, Cătălin Ioan Nechifor, le putem oferi.”

Cei 10 candidaţi pentru funcțiile de primar sunt: Municipiul Câmpulung Moldovenesc – Posa Adrian;Comuna Breaza – Lesenciuc Gheorghe; Comuna Izvoarele Sucevei – Creuco Dumitru; Comuna Moldova Sulița – Lesenciuc Ion Adrian; Comuna Fundu Moldovei – Rotaru Nicolai; Comuna Pojorîta – Burduhos Petrică; Comuna Sadova – Zbranca Gavril; Comuna Moldovița – Mortogan Cornel; Comuna Vatra Moldoviței – Macovei Sorin; Comuna Frumosu – Buga Constantin; Comuna Vama – Gireadă Dănuț.

comments

comments