full screen background image

Încălţămintre contrafăcută produsă de un grup de societăți comerciale, cu sediile administrative la aceeași locație din județul Suceava

pantofi_sport_barbati_80151457806_ss13     Ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Galați, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un grup de societăți comerciale, care au declarate sediile administrative la aceeași locație din județul Suceava, produc în cadrul fabricii proprii și comercializează prin intermediul punctelor de lucru, produse de încalțăminte inscripționate în mod ilegal cu însemne grafice protejate de către titularul unei mărci înregistrate la Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci.

În urma efectării a 40 percheziții, în mai multe județe din țară, polițiștii au descoperit peste 2.600 perechi de încălțăminte sport inscripționate în mod ilegal, întreaga cantitate fiind indisponibilizată și ridicată în vederea continuării cercetarilor.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale în cauză, urmând ca la finalizare, dosarele penale să fie înaintate la unităţile de parchet cu propunere legală.

comments

comments