full screen background image

Bunuri furate dintr-o casă în construcţie din Suceava

bormasina     Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată, marţi, la ora 11.10, de un bărbat, de 34 de ani, din localitate, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras bunuri din imobilul în construcţie, situat pe raza municipiului.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui sistem de pază și alarmare și de faptul că imobilul nu este locuit, în noaptea de 22/23 februarie, prin forţarea unei ferestre, persoane necunoscute au pătruns în casa în construcţie aparţinând persoanei vătămate, de unde au sustras electronice, scule electrice şi alte bunuri.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea identificării autorilor și recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii recomandă cetăţenilor să dispună toate măsurile preventive pentru a nu cădea victimă infracţiunilor de furt. Asiguraţi-vă locuinţele cu sisteme de închidere eficiente. Nu depozitaţi în casele aflate în construcţie bunuri de valoare.

comments

comments