full screen background image

Autoturism Fiat Punto furat din Italia, depistat la Siret

vama siret 2     Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmației au depistat un autoturism marca Fiat Punto, care figurează ca fiind furat din Italia.

În ziua de 11 februarie, în jurul orei 14.00, s-a prezentat în P.T.F. Siret, cetăţeanul român Costel N., de 25 de ani, conducând un autoturism marca Fiat Punto, cu numere de înmatriculare specifice Italiei, care era însoțit de Giovani S., de 46 de ani, de cetățenie italiană.

La control, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări în bazele de date, ocazie cu care au constatat că autoturismul figura ca fiind furat din Italia, alerta introdusă în luna decembrie a anului 2015.

Şoferul a declarat poliţiştilor de frontieră că autoturismul aparține cetățeanul italian, care l-a rugat să conducă până în Ucraina, deoarece acesta are permisul de conducere reținut.

Drept urmare, autoturismul fabricat în anul 2001, în valoare de aproximativ 9.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Siret până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări față de cetățeanul italian, pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

comments

comments