full screen background image

Mobil furat furat dintr-o maşină parcată pe Aleea Lalelelor din Suceava

Mobil    Poliția municipiului Suceava a fost sesizată, miercuri, prin 112, de un localnic, de 40 de ani, despre faptul că, în jurul orei 20.00, prin spargerea geamului de la portieră, persoane necunoscute i-au sustras din autoturism un telefon mobil.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei, bărbatul și-a parcat autoturismul pe strada Aleea Lalelelor din municipiul Suceava.

În jurul orei 20.00, și-a amintit faptul că a uitat pe scaunul maşinii un telefon mobil și a revenit la autoturism.

Atunci a observat faptul că geamul portierei este spart, iar din interior a fost sustras telefonul, prejudiciul fiind de circa 600 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de poliţişti, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Poliţiştii atrag atenţia cu privire la modul de asigurare a vehiculelor, dar şi cu privire la locaţiile de parcare şi la bunurile pe care cetăţenii le lasă în interiorul autoturismelor.

Pentru a preveni furturile din auto, poliţiştii recomandă:
– nu parcaţi autoturismul în zone neiluminate, la adăpostul întunericului, hoţii pot acţiona nestingheriţi;
– nu lăsaţi în interiorul autoturismului acte sau alte valori ;
– în timpul zilei asiguraţi-vă autoturismul prin blocarea tuturor portierelor ;
– când părăsiţi autoturismul, chiar pentru un minut, nu vă zgârciţi cu timpul dumneavoastră  şi asiguraţi portierele ; indicat ar fi şi cuplarea sistemului de alarmă;
– nu lăsaţi în autoturism bunuri de valoare, genţi sau lucruri ce ar putea trezi interesul hoţilor; aceştia acţionează atât în parcările aglomerate cât şi din mers, încercând portierele maşinilor staţionate.

comments

comments