full screen background image

Tânăr din Liteni prins de o patrulă a poliţiei, după ce, în cursul nopţii, a spart un garaj din localitate

garaj     În această noapte, la ora 01.10, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Liteni, în timp ce desfăşura activităţi de patrulare pe raza oraşului, a observat două persoane care se deplasau dinspre stadion spre centrul localităţii, având bagaje voluminoase.

În momentul când patrula s-a apropiat de cei doi, persoanele au abandonat cele două genţi de voiaj pe care le transportau şi au fugit.

S-a trecut la urmărirea celor doi şi s-a reuşit prinderea şi imobilizarea unui tânăr, de 19 ani, din localitate, celălalt bărbat reuşind să fugă.

În urma controlului efectuat, în cele două genţi s-au găsit un aparat de curăţat sub presiune şi mai multe scule de tâmplărie, în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

Acesta a declarat că, în noaptea de 3/4 februarie, a mers, împreună cu fratele său, de 18 ani, la locuinţa unui bărbat din localitate, despre care ştiau că locuieşte în  Suceava.

Acolo, au forţat uşa de la garaj şi geamul termopan şi au sustras mai multe bunuri.

S-a luat legătura telefonic cu persoana vătămată, care s-a deplasat la locul faptei şi a recunoscut bunurile găsite ca fiind sustrase de la locuinţa sa.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind  extinse şi în alte cauze, cu acelaşi mod de operare, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

comments

comments