full screen background image

66 de amenzi aplicate de Poliţia Rutieră, după o acţiune pe drumurile din judeţ

politia_rutiera     Serviciul Rutier Suceava, împreună cu formaţiunile de profil din teritoriu sprijiniţi de lucrători de siguranţă publică atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie rutieră, inclusiv din cadrul secţiilor de poliţie rurală, au organizat şi desfăşurat, marţi, între orele 18.00 – 04.00, acţiuni tematice pe drumurile publice din judeţ.

Au fost aplicate 66 de sancţiuni, în valoare de 18.195 de lei, şi constatate 13 infracţiuni, din care 6 pentru alcoolemie, 6 pentru conducere fără permis sau încredințare auto şi una pentru furt auto.

De asemenea, au fost reţinute 6 permise de conducere, din care 3 pentru alcool, fiind reţinut şi un certificat de înmatriculare.

În total, au fost testaţi cu etilotestul 233 de conducători auto.

Un bărbat, de 47 de ani, din oraşul Salcea, a condus maşina, pe str. Gheorghe Doja din municipiul Suceava, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool.

Un bărbat, de 57 de ani, din comuna Şaru Dornei, a fost depistat conducând pe drumul comunal 82 Sarisoru Mare, din Şaru Dornei, având o concentraţie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un tânăr, de 38 de ani, din Berchişeşti, a condus autovehiculul pe raza localității Berchișești, având o concentraţie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

comments

comments