full screen background image

Propunerea Săptămânii 1 – 6 februarie 2016

propunerea-1-6feb16

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • 99 SOULS – The Girl Is Mine [Destiny’s Child & Brandy]
0:00
Britanicii de la 99 Souls fac echipă cu Destiny’s Child şi Brandy pentru a lansa aproape de finalul anului 2015 piesa „The Girl Is Mine”. Pe 19 decembrie urcă până pe locul 2 în UK Dance (Official Charts Company), aceasta fiind cea mai bună clasare a piesei pe anul 2015.
Pentru 2016 drumurile abia se deschid şi 99 Souls ft. Destiny’s Child & Brandy îşi fac loc cu „The Girl Is Mine” în clasamentele din Belgia, Irlanda, Scoţia, dar şi Australia.

  • NICOLETA NUCĂ – Inima Mea​
0:00

Nicoleta Nucă revine cu un nou single dupa succesul pieselor “Nu sunt” şi “Liniştea”. Inima mea e o altă baladă de dragoste despre o relaţie care s-a încheiat.
“’Inima mea” este una dintre piesele dragi mie, foarte sensibile, de suflet, cu mesaj de dragoste. Pentru videoclip, am lucrat cu o echipă dragă mie, Roman Burlaca şi George Secrieru, am filmat în Chişinău. A fost o atmosferă extraordinară, alături de o echipă de profesionişti. Mă bucur să încep anul în forţă, cu o nouă piesă lansată, după o vacanţă frumoasă şi relaxantă în Thailanda. De asemenea, abia aştept să înceapă show-ul “Te Cunosc de Undeva”, sunt încantată să fiu implicată în acest concurs”, a spus Nicoleta Nuca.
Nicoleta Nuca a avut unul dintre cele mai mari hituri ale anului trecut, “Nu sunt” a ajuns pe prima pozitie în topul difuzărilor de pe radio.

  • ZARA LARSSON – Lush Life​
0:00
Cântareaţa este din Suedia, are doar 17 ani şi o voce incredibilă. Ea a devenit cunoscută dupa ce a câştigat versiunea din ţara ei a emisiunii “Got Talent”, cu o interpretare a piesei “My Heart Will Go On”.

Zara Larsson e o combinaţie interesantă între Birdy, Christina Perry şi Ellie Goulding.
Zara Larsson ne aduce în atenţie piesa “Lush Life”.

Care este melodia preferată?

  • 99 SOULS - The Girl Is Mine [Destiny's Child & Brandy] (63%)
  • ​NICOLETA NUCA - Inima Mea (25%)
  • ZARA LARSSON - Lush Life (13%)
Loading ... Loading ...

comments

comments