full screen background image

Amenzi de peste 125.000 de lei şi 28 de permise reţinute, în urma unei acţiuni a Poliţiei Rutiere

politia_rutiera     În perioada 30 decembrie – 3 ianuarie, între orele 22.00-06.00, Serviciul Rutier Suceava, împreună cu formaţiunile de profil din teritoriu, sprijiniţi de lucrători de siguranţă publică atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie rutieră, inclusiv din cadrul secţiilor de poliţie rurală, au organizat şi desfăşurat acţiuni pe linie de prevenire a conducerii sub influenţa alcoolului şi pe linia combaterii excesului de viteză, pe drumurile publice din judeţ.

Astfel, au fost constatate 8 infracţiuni – 5 pentru alcoolemie, 1 pentru refuz testării pentru stabilirea alcoolemiei, 1 conducere fără permis de conducere şi 1 pentru auto neînmatriculat.

Au fost, de asemenea, reţinute 28 de permise de conducere, din care 18 pentru viteză, 4 pentru depăşiri, 3 pentru alcool şi încă 3 pentru alte cauze.

Au fost reţinute şi 5 certificate de înmatriculare.

În perioada menţionată, au fost testaţi cu aparatul etilotest peste 350 de conducători auto, fiind aplicate, în total, peste 400 de sancţiuni, în valoare de 127.235 de lei.

Un tânăr, din municipiul Fălticeni, a condus autoturismul, pe strada Cuza Vodă din Fălticeni, iar întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest. Rezultatul a fost de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost depistat un tânăr, de 25 de ani, din oraşul  Vicovu de Sus, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Ştefan cel Mare, din oraş Vicovu de Sus, cu viteza de 108 km/h, în localitate. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării.

Un bărbat, de 28 de ani, din Cornu Luncii, a condus autoturismul, pe DN2E, în Sasca, cu viteza de 111 km/h. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării.

comments

comments