full screen background image

Locuinţă din Fălticeni călcată de hoţi în miezul zilei

furturi-din-locuinte     Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată, miercuri, de o femeie, de 42 de ani, din localitate, despre faptul că, în cursul zilei, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa, situată pe strada Magazia Gării, și i-au sustras o sumă de bani.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei, profitând de lipsa de la domiciliu a persoanei vătămate și a familiei acesteia și de faptul că un geam a fost găsit deschis, fără urme de forțare, persoane necunoscute au pătruns în imobil și au sustras suma de 1.000 de euro.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor. Se recomandă asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor. Asiguraţi iluminarea şi îngrădirea perimetrului.

comments

comments