full screen background image

Patinoarul artificial din Rădăuţi se deschide pe 1 decembrie

viva cafe radauti pat     Pe data de 1 decembrie, la Rădăuți se va deschide patinoarul artificial, care va fi amplasat în parcarea centrală a localităţii.

Patinoarul va avea o suprafață totală de 800 mp și va fi deschis până la sfârșitul lunii februarie, după următorul program: luni, miercuri, vineri între orele 10 – 13; marți și joi între orele 13 – 16, iar sâmbăta și duminica, doritorii vor beneficia de mișcare pe gheață între orele 9 – 12.

Amplasarea patinoarului artificial a fost discutată de consilierii locali în ședința de îndată de săptămâna trecută și l-a avut ca inițiator pe viceprimarul cu atribuțiuni de primar, Bogdan Loghin.

În conformitate cu contractul de colaborare semnat între Primăria Rădăuţi şi proprietarul patinoarului, S.C. Bululus SRL din Galați, colaboratorul trebuie să asigure funcţionarea şi întreţinerea patinoarului pe cheltuială proprie, să permită accesul gratuit tinerilor câte trei ore pe zi, după un calendar stabilit cu deliberativul local, programul de funcţionare să nu depăşească ora 22.00, să achite impozitul pe spectacole în condiţiile legii, să nu subconcesioneze contractul și să nu subînchirieze terenul pus la dispoziţie şi să suporte cheltuielile cu apa, canalul şi energia electrică.

Proiectul avizat pozitiv de consilierii rădăuţeni mai prevede şi amenajarea a unei piste pentru maşinuţe, cât şi instalarea unui trenuleţ pentru copii, în parcul central.

Despre patinoarul artificial de la Rădăuți a vorbit, la VIVA FM, consilierul local Toader Ciobîcă:

0:00

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments