full screen background image

Lorand Soarez Szasz, cel mai bun speaker din România, la Suceava

ls     Eveniment de marcă pentru oamenii de afaceri suceveni – miercuri seară s-a desfășurat la Suceava Seminarul “21 de metode pentru a crește afacerea ta”, susținut de Lorand Soarez Szasz.

El este unul dintre cei mai apreciați traineri, speakeri și antreprenori români la ora actuală.

A fost desemnat de două ori consecutiv cel mai bun speaker din România la “Business Days”, este autorul a două cărți despre afaceri și susține seminarii și workshop-uri despre afaceri și vânzări.

După eveniment am obținut un scurt interviu cu Lorand Soarez Szasz.

Pentru început, am fost curioși ce atitudine ar trebui să aibă un tânăr care dorește să-și implementeze propria afacere ?

1

0:00

Mulți tineri, după ce termină facultatea într-un anumit domeniu, se angajează într-un cu totul alt domeniu sau aleg să plece în străinătate.. Ce sfat aveți pentru acești tineri, ce ar trebui ei să facă ?

0:00

Ce rol credeți că au obiectivele pe care ni le stabilim în dezvoltarea unei afaceri de succes ?

0:00

L-ați ascultat pe Lorand Soarez Szasz, unul dintre cei mai apreciați traineri, speakeri și antreprenori români, aflat la Suceava.

Programul său de antreprenoriat a ajutat peste 1.200 de afaceri din România să treacă la urmatorul nivel.

Cei care au fost la seminarii, workshop-uri sau membri în programul online, scriu des că informatiile aflate de la Lorand le-au schimbat în bine viața și afacerea.

“Acest seminar se aplică și în viață, nu numai în afaceri”, a spus Lorand.

comments

comments