full screen background image

Cioloş, la prima şedinţă a noului guvern: Vom adopta o ordonanţă privind organizarea ministerelor

Dacian Ciolos     Guvernul va adopta joi, în prima şedinţă de la votul de încredere al Parlamentului, o ordonanţă privind organizarea unor ministere şi va avea loc o primă discuţie privind priorităţile administrative şi legislative, a anunţat premierul Dacian Cioloş.

Premierul Dacian Cioloş a declarat, la debutul primei şedinţe a Guvernului, că va fi o şedinţă mai scurtă în care va fi adoptată o ordonanţă privind structura Cabinetului său.

“Vom adopta o ordonanţă privind organizarea ministerelor în urma deciziei Parlamentului privind instalarea acestui guvern. Sunt câteva modificări în structura unor ministere, cred că sunt doar cinci ministere care au fost afectate” a spus Cioloş. El a precizat că este vorba de mici modificări de denumire şi crearea unui nou minister- Ministerul pentru consultare şi dialog civic- tocmai pentru a arăta că unul dintre obiectivele noului guvern este comunicarea cu societatea civilă.

De asemenea, Cioloş a spus că vor fi trecute în revistă priorităţilor administrative şi legislative din perioada următoare- pregătirile de iarnă, bugetul de stat şi reformele administrative.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza