full screen background image

Amenzi şi bunuri confiscate, după două zile de controale ale poliţiştilor

Razie     Poliția municipiul Suceava, o organizat și desfășurat, pe 27 şi 28 octombrie, o acțiune pe raza de competenţă, pe linia asigurării ordinii și liniștii publice, prevenirea evenimentelor rutiere și combaterea faptelor de contrabandă, evaziune fiscală și comerț ilicit.

Astfel, au fost controlate 66 de societăți comerciale și obiective asigurate cu pază şi aplicate 97 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de 23.840 de lei.

Au mai fost confiscate bunuri în valoare de 8.307 lei, constând în țigări, alcool, material lemnos, iar un permis de conducere a fost reţinut.

În Piaţa Centrală și în zona Orizont, din municipiul Suceava, polițiștii au identificat 3 localnici și un bărbat din comuna Bosanci care comercializau ţigări şi alcool de provenienţă ucraineană fără a deţine documente legale. Bunurile, în  valoare totală de 3.967 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar față de persoanele în cauză s-a luat măsura sancţionării contravenţionale, conform Legii nr.12/1990, modificată.

comments

comments