full screen background image

Biciclistă băută lovită de un autovehicul al cărui şofer a părăsit locul faptei, în Dorna Candrenilor

accident bicicleta     Marţi, în jurul orei 17.29, I.P.J. Suceava a fost sesizat, prin 112, despre faptul că, pe DN 17, pe raza comunei Dorna Candrenilor, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 17.25, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, pe DN 17, o femeie, de 45 de ani, din comuna Dorna Candrenilor, a efectuat viraj la stânga pentru a pătrunde pe un drum forestier, fără să se asigure.

În acel moment, a fost acroșată de remorca încărcată a unei autoutilitare.

Conducătorul auto a părăsit locul faptei, continuându-și deplasarea către municipiul Vatra Dornei.

Victima a fost proiectată pe carosabil, suferind leziuni, și a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma activităților operative întreprinse de polițiști, în jurul orei 17.35, într-o stație peco, a fost identificată autoutilitara cu remorcă, condusă de un bărbat, de 35 de ani, din județul Botoșani, care a declarat faptul că urma să se întoarcă la locul producerii evenimentului.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, pentru conducătorul auto, și de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru victimă.

La spital, li s-au  recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

comments

comments