full screen background image

Femeia din Suceviţa spitalizată, după ce fost lovită de o maşină al cărei şofer a fugit de la locul accidentului şi este căutat de poliţişti

ambulanta suceava     În seara zilei de marţi, în jurul orei 18.18, I.P.J. Suceava a fost sesizat, prin 112, despre faptul că o femeie, de 58 de ani, din comuna Sucevița a fost victima unui accident de circulaţie, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 18.00, în timp ce se deplasa pe DN 17A, în interiorul comunei Sucevița, pe partea stânga a carosabilului, ajungând într-o curbă la stânga, femeia a fost acroşată cu oglinda retrovizoare a unui autoturism ce se deplasa din sens opus.

Conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, părăsind locul faptei.

În urma impactului, victima a fost proiectată în șanțul din dreapta drumului, suferind vătămări corporale.

Aceasta a fost transportată cu ambulanță la spital, necesitând pentru vindecare 7-10 zile de îngrijiri medicale.

Victima nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, însă a declarat faptul că a consumat circa 200 ml de alcool, motiv pentru care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului rutier, identificarea conducătorului auto și a autovehiculului implicat în eveniment.

comments

comments