full screen background image

Rădăuțeanul Adrian Țofei, laureat la “Dracula Film Festival”

adrian tofei 2     Actorul rădăuțean Adrian Țofei a primit mențiune specială la Festivalul de film “Dracula Film Festival”, de la Brașov, pentru filmul pe care l-a produs, intitulat “Be my Cat: A film for Anne”.

În perioada 7 – 11 octombrie, s-a desfășurat, la Brașov, cea de a III-a ediție a Festivalului Internațional de Film “Dracula Film Festival”.

Marele Premiu l-a obținut producția israeliană “JeruZalem”.

În plus, au fost acordate două mențiuni speciale, filmului “Demonul Liza”, al lui Karoly Ujj Meszaros, din Ungaria, pentru cel mai bun mod de folosire a muzicii de film, și lungmetrajului românesc “Un film pentru Anne”, al actorului rădăuțean Adrian Țofei.

Despre filmul lui Ţofei un membru al juriului a spus că “Este sinistru, neliniștitor și dureros de privit, o combinație perfectă între interpretarea actoricească și idee”.

Trofeul “Little Dracula”, pentru cel mai bun scurtmetraj internațional, i-a fost acordat lui Roberto San Sebastian, din Spania.

“Dracula Film Festival” a fost organizat de Asociația Culturală “Fanzin” și prezentat de “Viasat History”, proiectul fiind finanțat de Consiliul Județean Brașov.

adrian tofei 3

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments