full screen background image

Târgul locurilor de muncă, la Shopping City Suceava

adomnicai viva     Organizarea burselor pentru ocuparea locurilor de muncă este o intervenție constantă și tradițională a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă pe piața suceveană a muncii, în scopul identificării tendințelor de angajare și a  echilibrării cererii cu oferta de forță de muncă.

Târgul locurilor de muncă, din data de 12 octombrie, la Shopping City Suceava, sala City Gallery, ora 10, este o eperiență nouă, prin care AJOFM îşi propune o valorificare a expertizei și resurselor în parteneriat, împreună cu Centrul Diecezan Caritas Iași și S.C. RU Europe SRL Brăila.

Mai multe despre această acţiune spune şefa AJOFM Suceava, Mirela Adomnicăi:

“Colaborarea cu Ru Europe SRL a început anul trecut, prin implementarea în parteneriat a proiectului Job Finder – Formare, Informare şi asistenţă în Dezvoltarea carierei şi Reintegrare profesională, bursa din 12 octombrie fiind una din activitățile prin care ne propunem să angajăm absolvenții cursului de lucrător în comerț, finanţat din fondurile proiectului.

Proiectul se află în derulare şi are ca obiectiv creşterea oportunităţilor de ocupare şi facilitarea integrării pe piaţa muncii a persoanelor fără loc de muncă dion Regiunile Nord – Est şi Sud- Est, prin oferirea serviciilor integrate de mediere, informare, consiliere, formare profesională şi asistenţă personalizată.

Centrul Diecezan Caritas Suceava vine cu obiectivul de a facilita contactul angajatorilor  locali cu beneficiarii proiectului „F.O.R. – Formare şi Ocupare pentru mediul Rural” care au finalizat un curs de formare profesională şi sunt în căutarea unui loc de muncă.

Proiectul este cofinanţat din „Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în oameni!” şi are ca obiectiv general dezvoltarea competenţelor profesionale şi facilitarea integrării pe piaţa muncii a persoanele vulnerabile din mediul rural, din regiunile Nord-Est şi Sud-Est ale României, din judeţele Iaşi, Bacău, Neamţ, Suceava, Vaslui şi Galaţi.”

comments

comments