full screen background image

Expoziție de fotografie, la Shopping City Suceava

foto ilinca     Fotograful Daniel Penciuc revine la Suceava cu o nouă expoziție de fotografie, un proiect care deschide un nou capitol în viața lui de fotograf.

Expoziția va avea loc la Shopping City Suceava, în perioada 14-31 octombrie.

După 5 ani în care s-a axat pe fotografia de peisaj și portret, nașterea fiicei sale, Ilinca Maia, l-a inspirat să studieze și să abordeze un nou tip de fotografie: fotografia de nou născuți.

Cele 20 de fotografii din cadrul expoziției sunt realizate în lumină naturală, în posturi și cu accesorii specifice fotografiei de newborn, în primele săptămâni de viața ale Ilincăi.

Daniel Penciuc este un pasionat de fotografie din Suceava, care și-a început activitatea fotografică în 2010.

Prima expoziție personală, “Locuri și meșteșuguri”, a fost expusă în perioada 2012 – 2013, în Suceava, Iași, Cluj și Sibiu.

Din anul 2013 se ocupă exclusiv de fotografia de portret, concretizându-și activitatea în două expoziții personale: La Femme, expusă în perioada 2013-2014 în Suceava, București, Sibiu și Cluj, și Natural Beauty, expusă în 2015 în Cluj și Sibiu.

A mai expus lucrări și în cadrul expozițiilor colective “Marea Hoinăreală”și “Marea Hoinăreală Iară”. în Iași, Suceava, București, Sibiu și Cluj, cât și în cadrul expoziției colective Photosharp Hall of Frames.

comments

comments