full screen background image

Oamenii de afaceri au fost informați în legătură cu accesarea fondurilor europene

cci     Autoritatea de Management a Programului Operaţional Regional din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice, cu sprijinul ADR Nord-Est, a organizat astăzi o sesiune de informare pentru potentialii beneficiari ai programului.

Întâlnirea găzduită de Camera de Comerț și Industrie Suceava a inclus prezentarea oportunităților de finanțare în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020.

Directorul Agenției pentru Dezvoltare Nord-Est, Vasile Asandei, a declarat că oportunitățile de afaceri cu fonduri europene trebuie folosite cât mai eficient.

0:00

Prezent la sesiunea de informare a fost şi Cezar Grozavu, din partea Autorităţii de Management a Programului Operaţional Regional.

Acesta a spus că una dintre marile provocări ale anului este finalizarea proiectelor aflate în curs de implementare

0:00

Președintele Consiliului Județean, Cătălin Nechifor, a declarat că – deși proiectele încep cu întârziere – rezultatele pozitive nu vor întârzia să apară.

El a opinat că România “se situează în prima parte a statelor” care lansează ghiduri de solicitant, axe prioritare și programe operaționale.

El a nominalizat proiectele cu bani europeni de care a beneficiat administrația județeană : Cetatea de Scaun, Spitalul Județean și Muzeul de Istorie.

0:00

Sesiunea de informare s-a încheiat cu o vizită la proiectele de succes implementate cu finanţare europeană prin intermediul Regio în perioada 2007 – 2013: Centrul pentru susținerea tradițiilor bucovinene, zona centrală, Spitalul Județean și Cetatea de Scaun.

comments

comments