full screen background image

Program de master în limba engleză, la USV

master engleza     În vederea deschiderii înspre piaţa internaţională, Universitatea “Ştefan cel Mare”  Suceava a lansat Programul de master în limba engleză “Planning of New Tourism Products and Destination Management”, program încadrat în Domeniul “Administrarea afacerilor” al Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică (FSEAP).

USV informează că absolvenţii studiilor de licenţă, care vor continua cu acest program de masterat, vor avea posibilitatea să lucreze în 26 de diverse ocupaţii.

La masterat au fost scoase la concurs 50 de locuri, dintre care 14 fără taxă.

Acesta este programul de masterat cu cel mai mare număr de locuri fără taxă din toate masterele USV, celelalte beneficiind de maxim 10 locuri fără taxă.

Masteranzii vor putea efectua practică de specialitate, atât în cadrul centrelor de informare turistică, agenţiilor şi hotelurilor din judeţul Suceava, cât şi în hoteluri din Palma de Majorca.

Pe deasupra, există posibilitatea implicării masteranzilor în cadrul firmelor-exerciţiu din cadrul USV, precum “Club voiaj” şi Centrul de informare şi marketing turistic “Bucovina”.

Trebuie menţionat şi faptul că, pe parcursul anului universitar 2015-2016, Universitatea din Suceava va face demersuri, la Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, în vederea organizării acestui program de masterat în sistem “double degree”, în colaborare cu Universitatea din Coruna, Spania.

Înscrierile la Programul de master în limba engleză se fac până pe 11 septembrie.

comments

comments