full screen background image

Primarul Fălticeniului, Cătălin Coman: “Strada Sucevei e un șantier în lucru”

Viva Trafic coman     Într-o intervenție telefonică la Viva Trafic, primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, a vorbit despre Zilele Fălticeniului, care se vor desfășura între 17 și 20 iulie.

”Avem o multitudine de evenimente pentru toate gusturile. Evenimente artistice, culturale, religioase, sportive, plus tradiționalul și mult așteptatul bâlci.”

Şi lucrările de pe Strada Sucevei au fost aduse în discuţie.

”Pe Strada Sucevei, se lucrează, deja lucrurile încep, încet – încet, să prindă contur. S-au finalizat introducerea rețelelor de apă și de canalizare, construcția acelui dren care, practic, va capta toate apele subterane de pe versant, cum urcăm. În cel mai scurt timp, poate chiar de săptămâna viitoare, va începe turnarea primelor straturi de covor asfaltic, pentru că sunt zone în care se vor turna chiar și patru straturi de covor asfaltic.”

Calea Sucevei, drumul cu bucluc de la intrarea în Fălticeni dinspre Suceava, s-a dovedit a fi un traseu destul de anevoios și pentru preşedintele României, Klaus Iohannis.

Întrebat de Luisa cum comentează reacțiile apărute în presă, dar și pe unele rețele de socializare, potrivit cărora traseul acesta ar fi fost ”unul al rușinii”, primarul Coman a spus:

”Cum să comentez, e vorba de un șantier în lucru. Cred că asta spune totul. E un șantier și, dacă vizita un spital sau o școală care sunt în construcție, același lucru era. Diferența e că la o construcție de genul acesta se îngrădește și nu intră decât persoane autorizate. Fiind vorba de o stradă, m-am gândit că trebuie să fie funcțională. Una peste ala, nu cred că este o problemă chiar așa de mare, e vorba de doar doi kilometri și cum tranzitează toată lumea, putea să tranziteze și mașina președintelui, fără niciun fel de probleme.”

0:00

comments

comments