full screen background image

56 de clase în acest an şcolar, la Colegiul Tehnic Rădăuţi

colegiul tehnic radauti     Una dintre zilele cu cea mai mare încărcătură emoțională din acest an va fi cea de 14 septembrie, ziua în care școlile își vor deschide porțile pentru elevii pe care îi așeaptă un nou an, în care vor învăța și vor acumula noi experiențe.

Profesorii și directorii de școală pot fi invidiați din acest punct de vedere, pentru că se bucură de beneficiile pe care le aduce un nou început.

Începutul de an școlar vine cu oameni noi, fiecare dintre ei venind cu scopuri noi, așteptări noi și mult entuziasm.

Despre bucuria unui nou început a vorbit, la VIVA FM Rădăuți, directorul Colegiului Tehnic din localitate, profesorul Gelu Țugulea, care a prezentat și oferta educațională pentru anul școlar 2015 – 2016.

“În anul școlar 2015 – 2016, în cadrul colegiului nostru funcționează un număr de 56 de clase. Acestea sunt 48 pe liceu și 8 în învățământul profesional tehnic. În categoria claselor de liceu, avem filieră teoretică, cu învățământ real matematică-informatică intensiv și științe ale naturii, și învățământ teoretic umanist. E vorba de filologie și științe sociale. Apoi, în cadrul învățământului tehnologic avem clase servicii și tehnic. Aici e vorba de mecatronică, mecanică transporturi, electro, construcții. Iar la profesională este mecanic, confecții textile-pielărie și prelucrări prin așchiere, electrician auto și lăcătuș mecanic”.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments