full screen background image

Un tânăr din Pârteştii de Jos a lovit cu maşina un pieton şi a fugit de la locul faptei

Politia rutiera     Joi, la ora 23.20, I.P.J. Suceava a fost sesizat, prin 112, despre faptul că, pe un drum comunal neclasificat, din comuna Comăneşti, a avut loc un accident rutier, soldat cu victime omeneşti, iar conducătorul auto a plecat de la faţa locului.

Polițiștii au stabilit că un tânăr, de 21 de ani, din comuna Pârteştii de Jos, în timp ce conducea autoturismul, pe un drum comunal neclasificat din satul Humoreni, la intersecţie cu DJ 178A, a efectuat manevra de mers spre înapoi.

Şoferul a surprins şi accidentat uşor un pieton, de 33 de ani, localnic, care se afla pe partea carosabilă.

După impact, conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului rutier.

Tânărul și autoturismul implicat în eveniment au fost găsiţi de polițiști pe DJ 178A, la o distanţă de aproximativ 720 metri de locul faptei.

Conducătorul auto și victima au fost testate cu aparatul etilotest.

Rezultatul a fost negativ, în cazul şoferului, și de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul pietonului, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări faţă de conducătorul auto sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments