full screen background image

Bărbat din Şcheia, cercetat pentru tentativă de omor asupra nepotului soţiei sale

DAN IOAN PARVAN - ARESTAT PREVENTIV - TIMISOARA     Joi seară, la ora 20.00, I.P.J. Suceava a fost sesizat, prin 112, despre faptul că un bărbat, de 25 de ani, din comuna Şcheia, a fost victima unei agresiuni.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că, în timp ce efectua lucrări pentru amenajarea curții locuinței sale, împreună cu doi bărbați, un localnic de 40 de ani, a avut un conflict verbal cu bărbatul de 25 de ani, nepot al soției sale și care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, bărbatul de 25 de ani a luat un corp contondent  și s-a îndreptat către proprietar, moment în care acesta l-a lovit cu hârlețul, în zona capului.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului investigaţii criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist, care a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de  bărbatul de 40 de ani, sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de omo,r şi reţinerea acestuia pentru o durată de 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Suceava, cu propunerea de arestare preventivă.

În baza ordonanţei de reţinere, inculpatul a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.

comments

comments