full screen background image

O autoutilitară a lovit un burlan care a căzut peste un copil de 4 ani, în Fundu Moldovei

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Joi, în jurul orei 19:20, pe  drumul vicinal “Delbiţa”, din comuna  Fundu Moldovei,   un bărbat, de 37 de ani, din localitate, în timp ce conducea autoutilitara, a lovit un burlan din țeavă metalică al dependinței unui imobil.

Urmare a acestui fapt, burlanul s-a desprins din cârlige și a căzut, lovind un minor, de 4 ani din localitate, care se afla în curtea locuinței.

Conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului, fiind ulterior identificat şi condus la sediul postului de poliție.

Şoferul a recunoscut producerea accidentului, declarând că, după producerea evenimentului, a parcat autoutilitara și a transportat minorul la spital, unde s-a constatat că acesta suferise leziuni ușoare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

comments

comments