full screen background image

Două persoane rănite, în urma unui accident produs la Câmpulung

accident1     În cursul dimineţii de luni, în jurul orei 06.40, un tânăr, de 28 de ani, din comuna Vama, conducea autoturismul, pe strada Calea Bucovinei, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

La intersecţia cu strada Şandru, pe un sector de drum prevăzut cu marcaj longitudinal continuu, s-a angajat în depăşirea autoturismului condus de un bărbat, de 60 de ani, din localitate, care, fără să se asigure, a schimbat direcţia de mers spre stânga, pentru a intra pe strada Şandru.

Din acest motiv, cele două autoturisme au intrat în coliziune.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto de 28 de ani şi a pasagerei din autoturismul condus de acesta, o femeie, de 26 de ani, din comuna Fundu Moldovei.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  acestora și victimei, li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări, ambii conducători auto se fac vinovaţi de producerea accidentului – tânărul de 28 de ani pentru efectuarea unei depăşiri neregulamentare şi bărbatul de 60 de ani pentru neasigurarea la schimbarea direcţiei de mers.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

comments

comments