full screen background image

Dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

Politia rutiera     Duminică, în jurul orei 11.55, patrulă din cadrul Biroului ordine Publică Fălticeni a depistat un tânăr, de 22 de ani, din localitate, care a condus autoturismul în municipiul Fălticeni, fiind sub influenţa alcoolului.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În jurul orei 16.44, un bărbat, de 31 de ani, din comuna Forăști, satul Țolești, în timp ce conducea scuterul, pe DJ 208 E, pe raza localității Manolea, drumul fiind în pantă, s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil.
În urma impactului ,a rezultat rănirea uşoară a conducătorului mopedului,  care a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.
Cel în cauză a fost verificat în baza de date, rezultând că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În jurul orei 17.00, patrula din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Mălini, aflată în executarea acțiunii pe linie de ordine publică pe raza satului Găinești, comuna Slatina, a oprit pentru control un autoturism, ce se deplasa pe DJ 209 A, condus de un bărbat, de 31 de ani, din comuna Slatina, satul Găinești.
Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date ale poliţiei s-a stabilit că autoturismul avea numerele de înmatriculare false.

În cauze s-au întocmit dosare penale, care vor fi soluţionate procedural.

comments

comments