full screen background image

Două maşini sparte în cursul nopţii, în Suceava

statie emisie     În cursul dimineţii de duminică, la ora 09.55, un bărbat, de 56 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat  poliția despre faptul că, în noaptea de 20/21 iunie, persoane necunoscute i-au sustras un radio CD din autoturismul parcat la poarta locuinței sale, din localitate.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, prin forțarea yalei de la portieră, persoane necunoscute au pătruns în interior şi au sustras din bordul mașinii un radio CD auto, în valoare de 200 de lei.

Pe timpul cercetărilor la faţa locului, polițiștii au mai fost sesizați de o tânără, de 25 de ani, din municipiul Suceava, despre faptul că, pe timpul nopții, din autoturismul parcat pe str.Mitropolit Dosoftei, din localitate, persoane necunoscute i-au sustras o stație auto cu antenă, un detector radar auto și alte bunuri, valoarea prejudiciului fiind de circa 1.500 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiuni de furt, cercetările fiind continuate de polițiști, în vederea identificării autorilor și a recuperării prejudiciului.

comments

comments