full screen background image

Accident în Arbore, produs de un minor care a fugit de la locul faptei

accident1     Duminică, la ora 17.05, pe DJ 178D, în interiorul localităţii Cajvana, un minor, de 17 ani, din comuna Arbore, ce nu posedă permis de conducere, în timp ce conducea autoturismul înmatriculat în străinătate, datorită vitezei neadaptate și a lipsei de experiență în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit obeliscul ce marca fosta intrare în localitate, după care a părăsit locul faptei.

Din impact a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a unui pasager, din aceeaşi localitate.

Ulterior, conducătorul auto a apelat 112, sesizând faptul că a căzut de pe bicicletă și a suferit leziuni, solicitând deplasarea ambulanței în comuna Arbore.

Minorul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din cercetări, polițiștii au stabilit și faptul că plăcuțele cu numărul de înmatriculare nu aparțin autoturismului implicat în accident.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției și vătămare corporală din culpă, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments