full screen background image

Fotbaliştii de la Rapid şi-au primit salariile restante

rapid 0904     Fotbaliştii de la Rapid Suceava şi-au primit, miercuri, salariile restante.

Antrenorul sucevenilor, Bogdan Tudoreanu, speră ca acest lucru să-i scoată din letargie pe elevii săi, care au înregistrat patru înfrângeri consecutive în campionat.

Tudoreanu: “Conducătorii noştri au reuşit să facă nişte eforturi şi băieţii au încasat ieri (nr. – miercuri) salariile. Lucrul ăsta sper să-i scoată pe băieţi din starea în care au fost cel puţin la cele două meciuri cu Buzăul. A fost o stare de incertitudine, care sunt sigur că i-a afectat. La un moment dat, nici nu ştiam dacă vom reuşi să terminăm campionatul, pentru că situaţia financiară era grea. Este în continuare grea, dar domnul Clim şi domnul preşedinte au reuşit să împrumute nişte bani şi să le achite la băieţi salariile. Sper să demonstrăm că valoarea noastră nu este aceea din cele două jocuri proaste făcute cu Buzăul şi să avem din nou rezultate pozitive, cum am mai avut.”

Vineri, de la ora 11, rapidiştii vor juca, în deplasare, cu CF Brăila, în cea de-a doua etapă a play-off-ul seriei I a ligii secunde de fotbal.

Bogdan Tudoreanu crede că va fi un meci greu, cu o echipă căreia chiar îi place să joace fotbal.

Tudoreanu: “O deplasare grea, la o chipă care a început cu dreptul play-off-ul. Au reuşit să câştige un punct la Voluntari, unde se câştigă greu puncte. I-am văzut în prima etapă din acest an. Ştiu că e o echipă bună, o echipă care are o posesie bună, au câţiva jucători cu experienţă, mă refer, în special la Onofraş şi la Frunză. În general, au o echipă bună şi acasă au un joc bun, cu o posesie bună, o echipă care joacă. Dar, sper ca asta să ne convină şi nouă. Deci, nu este o echipă care se apără, e o echipă care iese tot timpul la joc. Sper ca asta să ne convină, să avem spaţii şi sper ca băieţii să joace altceva faţă de cele două meciuri cu Buzăul.”

comments

comments