full screen background image

Încă 80 de locuinţe ANL vor fi construite în municipiul Suceava

anl     Municipiul Suceava va avea încă patru blocuri ANL.

Primarul Ion Lungu a declarat, miercuri dimineaţă, că s-a aprobat organizarea unei licitaţii pentru construirea a încă 80 de locuinţe, în zona Metro.

Licitaţia va fi organizată, cel mai probabil, anul acesta. Lungu a adăugat că municipalitatea are un avantaj, având în vedere că în zonă sunt deja aduse utilităţile.

Lungu: “Pentru muncipiul Suceava, se va organiza o licitaţie, pentru alte 80 de locuinţe ANL, 4 blocuri. Aceste blocuri vor fi amplaste în zona Metro, acolo unde noi am realizat, în anii anteriori, 4 blocuri. Această licitaţie a mai fost o dată organizată, dar a fost anulată de Curtea de Apel Bacău, în urmă cu 3 ani. De atunci, nu au mai fost bani pentru blocurile ANL, s-a pus problema vânzării apartamentelor. Am reuşit, în cele din urmă, să vindem 11 apartamente, şi, cu acest argument şi cu altele, că vom mai vinde în continuare, am confirmarea scrisă că se va face licitaţia, în acest an, pentru demararea lucrărilor de construcţie pentru 80 de apartamente ANL în municipiul Suceava.”

comments

comments