full screen background image

Examen de absolvire pentru programul de formare profesională „Coafor”

coaf7     Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava a organizat, miercuri, la City Gallery din incinta Shopping City Suceava, examenul de absolvire pentru programul de formare profesională „Coafor”.

Cursurile au beneficiat de finanţare europeană.

În faţa comisiei de examen, s-au prezentat 14 şomeri, cu vârste cuprinse între 19 şi 45 de ani, care au urmat cele 5 luni de instruire ale cursului, structurate în 480 de ore de practică şi 240 de teorie.

Multe detalii ne dă şefa AJOFM Suceava, Mirela Adomnicăi: “Evenimentul de astăzi se încadrează în politica din ultimul timp a instituţiei, în sensul în care ne promovăm serviciile, informăm cât mai bine persoanele care ar putea beneficia de serviciile noastre, în vederea creşterii şanselor de angajare. Acest examen la cursul de coafor, mai exact proba practică, pentru că proba teoretică au susţint-o ieri, la sediul AJOFM, având şi nota de spectaculozitare în ceea ce priveşte rezultatul final al calificării obţinute, l-am dorit în scopul de scoate mai mult în evidenţă serviciile pe care le oferim în cadrul instituţiei pentru orice persoană interesată.”

Toate etapele de pregătire s-au desfăşurat în sălile special amenajate ale Centrului de Formare Profesională AJOFM Suceava.

La examenul de absolvire, alături de comisia de examinare, au fost prezenţi şi o parte din angajatorii invitaţi.

 

comments

comments