full screen background image

Firma “Pfeiffer”, amendată din nou de Primăria Suceava

RETELE 2     Primăria suceveană a amendat cu câte 2.000 de lei firma “Pfeiffer” și subcontractorii lucrărilor de apă și canalizare pentru neaducerea carosabilului la starea inițială și pentru nerespectarea curățeniei.

În plus, o persoană particulară a fost sancționată cu 1.000 de lei, pentru că a permis depozitarea unor materiale de construcții pe terenul proprietate personală.

La comandamentul de investiții de marţi, viceprimarul Lucian Harşovschi a prezentat fotografii care să dovedească întârzierea investițiilor de pe străzile Ion Grămadă, Păcii, Slătioarei și Calea Burdujeni.

Șeful de șantier, Cristi Munteanu, a motivat că ploile din ultimele zile au scos pietrișul din șanțuri, iar stațiile de asfalt nu au fost pornite.

Harşovschi a precizat că amendarea firmei “Pfeiffer” și a subcontractorilor va continua dacă nu se va constata îmbunătățirea activității.

Harşovschi: “Ce vorbim noi, celor de la Pfeiffer le intră pe o ureche şi le iese pe cealaltă. Ieri (n.r. – luni) a început curăţenia de primăvară în municipiu şi pe unele străzi nu putem acţiona pentru că ei le-au lăsat ca după război. I-am învăţat aşa şi o să continuăm aşa, cu amenzi. Până marţea viitoare, au termen să refacă locurile unde sunt probleme, pentru că aceste amenzi nu înseamnă nişte bani care trebuie plătiţi, ci şi nişte măsuri de remediere a situaţiei. Pfeiffer are ca termen de finalizare a lucrărilor data de 30 mai, dar nu se vor încadra în aceste termen, trebuie să o spunem clar. Sper, totuşi, ca, undeva pe la jumătatea anului, să reuşim să închidem toate şantierele din municipiul Suceava, pe Programul Operaţional Sectorial de Mediu II.”

comments

comments