full screen background image

Propunerea săptămânii 16 – 22 februarie


Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • JO – Șoapte
0:00

Dacă tot este luna iubirii, ce e mai potrivit decât să ascultăm şoapte de amor? La asta s-a gândit şi Jo când a lansat piesa “Şoapte”, fix în preajma Zilei Îndrăgostiţilor.
Piesa aceasta se va bucura de cea mai multă faimă dintre melodiile lansate până acum. Este prima piesă solo, am avut mai multe colaborări cu Uddi și Bibanu”, a mărturisit Ioana.

  • RIXTON – Wait On Me
0:00

Deși s-au lansat pe scena muzicală în anul 2012, cei patru membri ai trupei Rixton, Jake Roche, Charley Bagnall, Lewi Morgan și Danny Wilkin, au reușit să intre în grațiile publicului cu piesa “Me and My Broken Heart”.
Acum, britanicii de la Rixton revin în atenția fanilor cu un nou single, însoțit de un lyric video ce conține imagini surprinse în timpul concertelor susținute de trupă.
În 2015, trupa Rixton o va însoți pe Ariana Grande în turneul “Honeymoon”, care se va desfășura în America de Nord. Cu siguranță, popularitatea formației britanice va crește pe parcursul acestor reprezentații.

  • SOFIA KARLBERG – Crazy In Love
0:00

Povestea filmului Fifty Shades of Grey, inspirat de bestseller-ul mondial al autoarei britanice Erika Leonard, care semnează cu pseudonimul E.L. James – îi are în centru pe studenta Anastasia Steele şi un cuceritor şi misterios om de afaceri, Christian Grey, între care se leagă o relaţie plină de erotism, dar şi secrete întunecate.Filmul beneficiază de o coloană sonoră pe măsură, iar piesa Crazy in Love, o adaptare după piesa cu același nume cântată de Beyonce, capăta noi valențe cu ajutorul vocii Sofiei Karlberg.

Care este melodia ta preferată?

  • SOFIA KARLBERG - Crazy In Love (50%)
  • JO - Șoapte (33%)
  • RIXTON - Wait On Me (17%)
Loading ... Loading ...

comments

comments