full screen background image

Percheziţii DNA la Primăria Constanţa

Radu Mazare     Procurorii DNA fac, joi, 13 percheziţii în Bucureşti, Constanţa şi Cluj, la sediile unor firme, precum şi la Primăria Constanţa.

Direcţia Naţionalã Anticorupţie aratã, într-un comunicat, cã în acest dosar se fac cercetãri pentru infracţiuni de corupţie, asimilate celor de corupţie, de serviciu şi a unor infracţiuni economice, care ar fi fost comise în perioada 2008-2014.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a ajuns, în jurul orei 10:20 la Primărie, unde au loc pecheziţii ale procurorilor DNA. Edilul a explicat că nu ştie despre ce este vorba, dar că este pregătit pentru orice, inclusiv să fie luat de DNA.
“Am discutat cu ei de dimineaţă, a venit înaintea mea viceprimarul, ca să asiste la percheziţii. M-am spălat pe cap, m-am dat cu un deodorant care îmi aduce aminte de Brazilia, m-am îmbrăcat mai gros, o să vedem dacă mă întorc acasă sau nu. Dacă mă umflă, îmi iau telefonul, dacă nu mă umflă, mă duc să dau o tură cu caiacul, că e o zi frumoasă. Eu am întrebat dacă mă umflă şi mi-au zis că nu, dar nu se ştie niciodată. Nu ştiu nimic. Contractele astea şi firmele astea, eu nu mai sunt acţionar de 12 ani în ele. La ziar, la televiziune sau la firma de pază.”

comments

comments