full screen background image

Alege artistul anului 2014, la Radio Viva FM!

voteaza     Am fredonat împreună cele mai cunoscute refrene, am îndrăgit artiștii, ți-am făcut cunoștință cu ei.

De-a lungul lunii ianuarie, te invităm să alegi artistul anului 2014, la Radio Viva FM.

Îți propunem o selecție alcătuită din 5 cântăreți, selecție care nu a fost deloc ușoară.

Ne-au venit în ajutor topurile internaționale (Bilboard, Hot 100, UK Singles Chart) precum și clasamentul nostru, Viva Chart, care îți prezintă cele mai difuzate piese la Viva FM.

Ai posibilitatea să alegi, din acest top 5, artistul care te-a impresionat și te-a cucerit cel mai mult în 2014.

Cântăreți care au spart topurile și ale căror piese s-au auzit în heavy rotation în orice playlist de radio care se respectă.

Te invităm să alegi artistul anului 2014, la Radio Viva FM!

1. Pharell Williams – A cucerit  topurile mondiale, cu piese precum “Happy” şi “Get Lucky”, cântată alături de Daft Punk, dar este şi compozitor al unor melodii celebre, precum “Blurred Lines”, a lui Robin Thicke, şi “Rock your body”, a lui Justin Timberlake.

0:00

2. Iggy Azallea – “Problem” a făcut istorie anul trecut, fiind una dintre piesele care a intrat in topul debuturilor cu cea mai bună ascensiune, iar Iggy Azalea a cunoscut un success fulminat.

0:00

3. Direcţia 5 –  2014 a fost anul în care trupa Direcția 5 s-a reinventat. Hitul “De ce iubim?” a completat linia romantică și sensibilă a albumelor semnate Direcția 5.

0:00

4. Ed Sheeran – De la 17 ani, timp de doi ani și jumătate, Ed Sheeran a trăit pe străzi, dormind câteva nopți și în apropiere de Palatul Buckingham din Londra. Acum, la 23 de ani, a devenit o vedetă internațională, cu o avere estimată la peste 8 milioane de euro. “Sing” este una din piesele lui de referință.

0:00

5. Katy Perry – Poate fi numită, pe bună dreptate, maestra transformărilor totale. O artistă care și-a transformat numele în brand. Lui  Katy Perry nu i-a fost frică să-și dezvăluie personalitatea în piesele sale. “Dark Horse” este o altă latură a ei.

0:00
[poll id=77]

comments

comments