full screen background image

Octavian Pungovschi la Viva Trafic: “Așteptăm turiștii la pârtie să vadă ceva ce n-au văzut vreodată!”

OctavianPungovschiPista de sanie „Bucovina” din municipiul Vatra Dornei găzduieste, pentru al treilea an consecutiv, o nouă etapă a Cupei Mondiale la sanie pe pistă naturală.
Până pe 1 februarie, Vatra Dornei devine punctul de atracție pentru orice persoană dornică de a petrece weekendul altfel.
Și, de ce nu, să asiste la o competiție frumoasă care adună cei mai buni sportivi, sănieri profesionişti din cel puţin 15 ţări, de pe trei continente, inclusiv din lotul naţional al României.
La Viva Trafic, Luisa a aflat de la domnul profesor Octavian Pungovschi, directorul Clubului Sporturilor de Iarnă din Vatra Dornei şi şeful comitetului de organizare a etapei a V-a a Cupei Mondiale la sanie pe pistă naturală, care sunt ultimele noutăți.
“Vremea este foarte bună și pista se prezintă foarte bine, probabil avem cea mai bună pistă din sezonul ăsta pentru că vremea a fost foarte proastă în toată Europa. La noi se va ține concursul fără discuție și în condiții foarte bune.
Sportivii din lotul national al României sunt în mare măsură cei de anul trecut. Din păcatem cea mai bună sportivă din lotul nostru s-a accidentat, va veni doar să vadă concursul. În rest, încercăm să facem ce putem mai mult, deși am participat doar la două etape. Condițiile financiare au fost așa cum au fost. Încercăm să ținem pasul să ne ridicăm la nivelul anului trecut” a mai spus Octavian Pungovschi și a încheiat cu o invitație:
“Așteptăm turiștii la pârtie să vadă ceva ce n-au văzut vreodată!”

comments

comments