full screen background image

Radu Beligan şi Maia Morgenstern, pe scena Casei de Cultură din Suceava

leul desertului    Marţi, 24 februarie, de la orele 19:00, Casa de Cultura a Sindicatelor Suceava îi prezintă pe Radu Beligan şi Maia Morgenstern, doi actori de geniu, împreună pentru prima dată pe aceeaşi scenă, în piesa “Leul deşertului”.

Undeva, într-un ţinut îndepărtat, pe malul oceanului, Ingrid Rodnin, o femeie de afaceri frumoasă şi rapace, a inaugurat ultimul dintr-o lungă serie de hoteluri de lux.

Inaugurarea a fost un mare succes, printre invitaţi numărându-se personalităţi de talia Angelinei Jolie şi a Prefectului provinciei, James Lyon, un politician a cărui corectitudine i-a adus supranumele de “Leul deşertului”.

Toate sunt bune şi frumoase, până în clipa în care îşi face apariţia, total neaşteptat, Nikolay Rodnin, magnatul diamantelor, socrul şi mentorul lui Ingrid.

Nikolay a facut un pariu în urma căruia riscă să îşi piardă întreaga avere.

Singurul care ar putea să îl ajute e intransigentul Prefect Lyon.

Nikolay face apel la trecutul de damă de companie al nurorii sale, sperând să îl corupă pe incoruptibil cu ajutorul farmecelor lui Ingrid, dar planul lui întâmpină o dificultate neprevăzută: Ingrid e îndrăgostită de Leul deşertului.

DISTRIBUŢIA:

RADU BELIGAN (NIKOLAY RODNIN, tatăl lui Nicky, şeful unui cartel mafiot internaţional)
MAIA MORGENSTERN (INGRID o femeie de afaceri, frumoasă şi rapace)
MIRCEA RUSU (JAMES LYON, supranumit “Leul deşertului”, un politician incoruptibil)
LAMIA BELIGAN ( SONIA, fosta bonă a lui Ingrid)
GEORGE REMES / MIRCEA CONSTANTINESCU (NICKY, partenerul ei de viaţă, de profesie hacker, ecologist şi   fotograf amator)
TANIA POPA (MARTHA, soţia lui James)

Regia: RADU BELIGAN
Scenografia: IMELDA MANU
Light designer: GEORGE JIPA
Costume: DORIN NEGRAU

comments

comments