full screen background image

Activităţi multiple la Biblioteca Municipală “Eugen Lovinescu” din Fălticeni

biblioteca municipala falticeni     Biblioteca municipală “Eugen Lovinescu” din Fălticeni continuă să-şi îmbogăţească fondul de carte.

Bibliotecarul şef al instuţiei, Nicoleta Huştinariu, a oferit ascultătorilor Radio VIVA FM, într-o intervenţie telefonică în emisiunea VIVA Cafe, mai multe amănunte despre cele mai recente achiziţii de cărţi

Huştinariu: “Chiar la sfârşitul anului trecut, cu sprijinul resurselor bugetare alocate de Primăria Fălticeni, am achiziţionat un număr de 50 de exemplare de la Editura Humanitas. Este vorba de titluri solicitate de cititorii Bibliotecii Municipale şi care nu se găseau pe rafturile noastre. Le-am inventariat şi chiar se află în împrumut, în acest moment.”

Fălticenenii sunt, în continuare, foarte interesaţi să citească, susţine Nicoleta Huştinariu.

Huştinariu: “Ne găsim, uneori, în imposibilitatea de a-i servi pe toţi cei interesaţi. Elevii ajung în acelaşi timp cu studiul pentru un anumit autor. Am avut multe solicitări pentru volume semnate de Nichita Stănescu, Mircea Cărtărescu şi, bineînţeles, poetul naţional, Mihai Eminescu, pe care l-am sărbătorit recent.”

Bibliotecarul şef  Nicoleta Huştinariu a vorbit şi despre proiectele de viitor ale Bibliotecii Municipale “Eugen Lovinescu” din Fălticeni.

Huştinariu: “Vineri, 23 ianuarie, avem la bibliotecă o expoziţie de carte şi documente, proiecţii video, moment poetic, manifestare organizată cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Române. De asemenea, mai pregătim, în martie, proiectul “Magia Mărţişorului”, în colaborare cu Şcoala “Alexandru Ioan Cuza”. Voma avea multe evenimente, despre care vom mai povesti e-a lungul acestui an.”

comments

comments