full screen background image

La Fălticeni, continuă distribuirea ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeană.

Ajutoare-comunitare     Primăria Fălticeni continuă distribuirea ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeană.

Programul este între orele 9 şi 14, la punctul de distribuţie din cartierul Maior Ioan.

Cei care se vor prezenta să-şi ridice drepturile vor trebui să aibă asupra lor cuponul adus acasă de poştaş, precum şi buletinul de identitate.

Persoanele care nu au primit cupoane şi nici nu figurează pe lista de distribuţie a cupoanelor, dar apreciază că au calitatea de beneficiar, conform reglementărilor în vigoare, pot prezenta la primărie documentele care atestă apartenenţa la categoriile beneficiare de ajutoare alimentare.

După verificarea documentelor prezentate şi confirmarea calităţii de beneficiar, primăria îi poate înscrie pe lista suplimentară în baza căreia vor primi ajutoarele alimentare.

Fiecare pachet conţine 4 litri de ulei, 4 kg de zahăr, 6 kg de făină, 6 kg de mălai, 2 pungi de paste făinoase, 8 conserve de carne de porc, 6 conserve de carne de vită şi 10 cutii de conservă de pate de ficat.

Conform H.G. nr. 799, din 19 septembrie 2014 primesc ajutoare familiile şi persoanele singure beneficiare de venit minim garantat; familiile beneficiare de alocaţie complementară; şomerii cu o indemnizaţie de până la 400 de lei; pensionarii cu o pensie sub 400 de lei; beneficiarii indemnizaţiei sociale pentru pensionari, al căror venit se află sub 400 de lei pe lună; persoanele cu handicap grav, adulţi şi copii; persoanele beneficiare ale prevederilor legilor speciale.

comments

comments