full screen background image

Ghişeu de informare la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava

adomnitei daniliuc 1     Modificări la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava.

Din luna februarie, la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Suceava va fi funcţional un ghişeu de informare în vederea pregătirii dosarelor, înainte ca acestea să fie prezentate specialiştilor din cadrul Serviciului de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap.

Astfel, persoana cu handicap va veni la evaluare o singură dată, cu dosarul complet.

Directorul executiv al Direcţiei, Ionuţ Adomniţei, a declarat, marţi, că lucrătorii de la ghişeul de informare îi vor consilia pe doritori, spunându-le ce acte le sunt necesare în vederea evaluării la comisie.

Totodată, sala de aşteptare de la Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap, va fi dotată cu panouri informative şi cu locuri speciale în care să se poată completa dosarele.

Mai mult, la  Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Suceava, în ultima perioadă, au fost montate indicatoare pentru ghidarea persoanelor spre compartimentele şi serviciile din cadrul instituţiei.

De asemenea, s-au creat registre pentru înregistrarea documentelor, atât la Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap, cât şi la Serviciul de Evaluare Complexă a Copilului cu Dizabilităţi, eliminându-se astfel deplasările la registratura instituţiei.

comments

comments