full screen background image

Taxele de intrare în Cetatea de Scaun a Sucevei şi în Muzeul Satului Bucovinean au fost majorate

Cetatea de Scaun     Deliberativul judeţean a aprobat majorarea preţului unui bilet de intrare pentru adulţi la Cetatea de Scaun şi la Muzeului Satului Bucovinean, de la 5 lei, cât a fost în 2014, la 6 lei pentru anul 2015.

Pentru copii şi grupuri de copii biletul de intrare la cele două obiective este de 2 lei/persoană.

De asemenea, pentru festivalul rock şi Festivalul de Artă Medievală, care au loc în incinta Cetăţenii de Staun, preţul unui bilet pentru adulţi va fi de 7 lei/persoană, iar copiii vor plăti doar 2 lei.

Tarifele de 6 lei pentru adulţi şi 2 lei pentru copii vor fi practicate şi la Hanul Domnesc, Casa Memorială „S.F. Marian” şi Muzeul „Ciprian Porumbescu”.

De asemenea, la târgurile care vor fi organizate în incinta Muzeului Satului Bucovinean, taxa de intrare va fi de 3 lei pentru adulţi şi de un leu pentru copii.

Apoi, pentru expoziţia permanentă a Muzeului de Ştiinţele Naturii, taxa de intrare pentru anul 2015 este de 4 lei pentru adulţi şi 2 lei pentru copii.

O majorare a fost aprobată şi pentru taxele de fotografiere care vor fi practicate în anul 2015 de Muzeul Bucovinei.

Astfel, taxa de fotografiere s-a majorat de la 5 lei/oră, cât era în anul 2014, la 10 lei/oră pentru anul 2015, pentru neprofesionişti, şi de la 5 lei/oră la 50 de lei/oră pentru fotografii profesionişti.

În acelaşi tip, taxa de filmat a crescut de la 10 lei/oră la 30 de lei/oră, pentru neprofesionişti, şi de la 50 de lei/oră, la 200 de lei/oră pentru profesionişti.

comments

comments